Wat ben ik blij, superblij dat mijn website weer werkt! Het is veel te leuk om nieuwe gerechtjes te plaatsen, die gezond en ook nog eens makkelijk te bereiden zijn. Geen moeilijk gedoe, daar houden we niet van en hebben we geen tijd voor, toch….De kunst is om een breed scala aan ingrediënten in huis te hebben die betaalbaar én lekker zijn. Zojuist ben ik alle inkopen gaan doen voor de DKR hapjes-proeverij, dus even iets gezonds tussendoor en dan weer verder aan het werk. 

Als basis neem je twee koolhydraatarme boterhammen ( Fjörd, Artipan, Atkins) De eerste twee vaak te koop bij de plaatselijke bakker en de laatste bij Albert Heijn. Ik doe er geen boter op want wil liever een lik citroenmayonaise en pesto erbij. Dan het beleg, wat sla eromheen, stukjes komkommer en tomaat. Persoonlijk vind ik dragon een heerlijk kruid wat normaal voor kipgerechten en sauzen wordt gebruikt. Ik doe het over de sla met een beetje mosterd-dille dressing. Et voilà, smakelijk!

Over de SOSO smaken later meer! 

Brood met kaas en kipfilet Recept

Door DKR Geplaatst: november 11, 2016

  • KHD: 15,5 khd (1 Porties)
  • Voorbereiden: 10 minuten

Wat ben ik blij, superblij dat mijn website weer werkt! Het is veel te leuk om nieuwe gerechtjes te plaatsen, die gezond en ook nog …

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg het brood op een bord.
  2. Verdeel de kaas en de kipfilet over het brood.
  3. Voeg een beetje pesto en citroenmayonaise erover heen.
  4. Was de komkommer, snijd deze in plakjes en verdeel met de stukjes tomaat over de ijsbergsla.
  5. Als laatste wat dragon en een van de SOSO zoutsmaken.
  6. Eet smakelijk!