favicon

 

-00002-Aart de Groot-WEB

 

Hoe ziet zo’n DKR workshop  F E E S T E L I J K E   H A P J E S  eruit?

Allereerst hebben jullie een SOSO Flor de Sal proeverij. Er wordt kort iets vertelt over de verschillende soorten Flor de Sal zouten die wordt gewonnen aan de kust van Mallorca en Ibiza.

Vervolgens gaan we deze twaalf zoutsoorten proeven in combinatie met koolhydraatarm brood en twee soorten Extra Vierge biologische olijfolie. Flor de Sal wordt na de voorbereiding van een gerecht als laatste aan tafel toegevoegd. Het geeft een knisperende zoutsensatie aan veel gerechten. De biologische olijfolie wordt gebruikt bij koude gerechten en is heerlijk van smaak.

Na het kijken, proeven en vergelijken kun je waarschijnlijk een keuze maken in welke SOSO Flor de Sal en/ of olijfolie je geïnteresseerd bent, om te kopen.

Vervolgens gaan we aan het werk….

Alle ingrediënten worden zo nodig gewassen en gesneden. Dit doen we in 2 formaten bakjes en zijn wel even zoet met deze gezellige activiteit.

Tussendoor wordt fris en wijn geschonken.

Dan komt de opbouw van de feestelijke hapjes. Het is mooi om te zien welke lekkere creaties uit jullie handen ontstaan.
De hapjes zijn vers, smakelijk, een lust voor het oog en ook nog eens gezond en koolhydraatarm. Wat wil je nog meer?

Terwijl de hapjes worden gemaakt wordt er rondgedeeld en van ieders creaties geproefd.

Er staan bordjes klaar zodat je een samenstelling van je mooiste hapjes mee naar huis kunt nemen om ook andere gezinsleden te laten proeven. Succes gegarandeerd!

Wil jij ook een DKR workshop feesthapjes volgen. Stel een groep samen van minimaal 6-8 vriendinnen, je kookclubje, kennissen, je tante(s), je zus (sen), je (schoon) moeder, je oma en/of je buurvrouw. Ook leuk voor een speciale gelegenheid om bijvoorbeeld iemands verjaardag te vieren, of een avondje uit met vriendinnen.  Als teambuilding binnen de afdeling, als bedrijfsuitje maar ook de mogelijkheid om DKR je bedrijf binnen te halen en op locatie samen de heerlijke, gezonde hapjes maken of DKR doet de catering terwijl je iets te vieren hebt. Alles is mogelijk. Je kunt je aanmelden via het contactformulier van deze website of….

Mail: dkr2014@kpnmail.nl of bel: 06-53619767 om je wensen te bespreken en samen tot een datum te komen.

 

Een DKR workshop feestelijke hapjes wordt gehouden op de volgende dagen en tijdstippen:

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

 

 

13:45 u inloop

14:00 u -17:30 u

 

 

13:45 u inloop

14:00 u -17:30 u

13:45 u inloop

14:00 u -17:30 u

xxxxx

* 13:45 u inloop

14:00 u -17:30 u

13:45 u inloop

14:00 u -17:30 u

13:45 u inloop

14:00 u -17:30 u

18:45 u inloop

19:00 u-22:30 u

18:45 u inloop

19:00 u-22:30 u

xxxxx

xxxxx

18:45 u inloop

19:00 u-22:30 u

18:45 u inloop

19:00 u-22:30 u

 

 

18:45 u inloop

19:00 u  -22:30 u  

 

 

Tijdstip in overleg aan te passen. Woensdagavond in overleg  en vrijdagmiddag  * in de even weken

 

Op welke locaties vinden de DKR workshop feestelijke hapjes plaats ?  Je hebt de keuze uit:

 

          Locatie

        Aantal personen  Prijs per persoon Verdere info    
Bij DKR Bisschop Paredisstraat 16, 5914SC Venlo minimaal 6 pers- maximaal 8 pers € 27,50 incl.btw

 

Inclusief 2 glazen wijn

Spa met een smaakje

SOSO proeverij en verkoop

Voorwerk en creëren van de feestelijke hapjes

Proeven en mee naar huis in Foodybag 

Zelf gekozen locatie

 Meerprijs 0,20 ct per km

minimaal 10 pers – maximaal 24 pers

€ 30,00 incl.btw (omgeving Venlo)

 

Inclusief 2 glazen wijn

Spa met een smaakje

SOSO proeverij en verkoop

Voorwerk en creëren van de feestelijke hapjes

Proeven en mee naar huis in Foodybag

 

Kookstudio ‘Zin’  Herungerstraat 144, 5911AM Venlo minimaal 10 pers- maximaal 24 pers € 37,50 incl. btw

 

Inclusief 2 glazen wijn

Spa met een smaakje

SOSO proeverij en verkoop

Voorwerk en creëren van de feestelijke hapjes

Proeven en mee naar huis in Foodybag

 

 

Leuk om je te verwelkomen!

 

DKR- Daniëlle de Groot- Keulartz

Bisschop Paredisstraat 16

5914SC Venlo

tel: 077-3545550

mob: 06-53619767

mail: dkr2014@kpnmail.nl

 

K.v.K nummer: 66271940

 

 

DKR workshop hapjes Recept

-00002-Aart de Groot-WEB

Door DKR Geplaatst: november 6, 2017

          Hoe ziet zo’n DKR workshop  F E E S T E L I J K E   H A P J E S  eruit? Allereerst hebben jullie een …

    Ingrediënten

      Bereiding