Hoofdgerecht

Koolvisfilet met salade

Vandaag weer eens vis op het menu, en lekker snel klaar! Daarvoor heeft DKR de Iglo Ocean Cuisine gekozen. Heerlijke stukjes koolvis gemaakt van 100% filet. Licht gepaneerd met een subtiele mosterd- en kruidensmaak. die zo uit de diepvries 10 minuten op een middelmatig...
Lees verder »
Hoofdgerecht

Groenten-ovenschotel

DKR houdt van ovenschotels. Handig om in de loop van je vrije dag klaar te maken en dan hoeft het ‘s avonds alleen nog maar in de oven geschoven te worden. Deze keer een mooie combi van tomaatjes, courgette, paprika, prei, mozzarella, kalkoenfilet, uitgebakken spek,...
Lees verder »
Hoofdgerecht

Ei-groentegerecht

Heerlijk gerecht, koolhydraatarm en ook nog eens vegetarisch! Met een salade erbij heb je weer genoeg groente gehad. Natuurlijk voeg je allerlei kruiden naar wens toe. DKR koos voor peper en zout, kerrie, Provençaalse kruiden en een teentje knoflook. Als je het pittig wilt dan kan...
Lees verder »
Hoofdgerecht

Vegetarische pastasaus

Hoe heerlijk is het als je na een lange werkdag thuiskomt en een lekkere pastasaus staat op je te wachten. Het enige wat nog van belang is, is dat je  courgettes in huis hebt. Je kunt dan kiezen: Maak ik een lasagneschotel of maak...
Lees verder »
Recepten

Groenten-eimuffins met hamreepjes

Deze zondagochtend startte DKR met het maken van een nieuwe variant eiermuffins. Het wijkt niet veel af van de andere eiermuffins maar een kleine verandering resulteert net weer in een andere smaak. En dat is nu net het leuke van koken. Experimenteren, improviseren en...
Lees verder »