Hoofdgerecht

Zalm-groentelasagne

Heerlijk avondeten voor twee personen (per persoon twee porties) Een lasagne van vis met groenten! Wederom verse ingrediënten maken dit gerecht tot een van mijn favorieten. Je kunt het natuurlijk ook als voorgerechtje voor twee maken, dan heb je maar de helft aan ingrediënten nodig…
Lees verder »
Lunch

Variant eiermuffins

Een nieuwe variant op de hartige eiermuffins komt hier voorbij. Dit keer met bacon en verse spinazie als extra toevoeging. Lekker bij een lunch met bijvoorbeeld een kommetje sla met tomaatjes en de muffins gebruik je een muffinvorm die je van te voren in vet.…
Lees verder »
Hoofdgerecht

Zalm-groentelasagne

Heerlijke lasagneschotel van zalm met courgette, tomaat, mozzarella en knoflook. Je kunt deze schotel al lekker op tijd voor bereiden zodat hij 's avonds alleen nog maar de oven in hoeft. Je kunt er iets van chilikruiden overheen doen. Absoluut geen zout want daar zorgt de…
Lees verder »
Hoofdgerecht

DKR Groente-mozzarella torentje

Niets leukers dan een gezellig dinertje met je familie of vrienden. De DKR Groente-mozzarella torentjes passen daar uiteraard goed bij. Daarvoor gebruik je 1-persoons schaaltjes waardoor de tafel een nog feestelijkere uitstraling krijgt. Op een bedje van verse, gewokte spinazie in de knoflook bouw je een torentje van verse…
Lees verder »
Hoofdgerecht

Vitamineschoteltje

Groente levert weinig koolhydraten en veel voedingsstoffen waaronder voedingsvezels. Daardoor is groente goed voor het houden van een gezond gewicht. Groente geeft veel voordelen voor de gezondheid en verlaagd het risico op chronische ziekten. Het advies is om 200 gram groente per dag te eten.…
Lees verder »