Vandaag weer eens vis op het menu, en lekker snel klaar! Daarvoor heeft DKR de Iglo Ocean Cuisine gekozen. Heerlijke stukjes koolvis gemaakt van 100% filet. Licht gepaneerd met een subtiele mosterd- en kruidensmaak. die zo uit de diepvries 10 minuten op een middelmatig vuur, in de pan gaan. 18,5 khd p.p. Een gezonde salade erbij en de maaltijd is compleet. 7,8 khd p.p. Een dressing is overbodig. DKR gebruikt enkel Flor de Sal, ’n mooie samenstelling van zout (met b.v.paprika – één van de smaken) gewonnen uit Spanje. Dit zout is verkrijgbaar bij de Sligro. 0,0 khd. Zo puur dat het kruid de smaken van de groenten mooi naar boven haalt.

De ijsbergsla is gemengd. Een mix van ijsbergsla, peen, witte kool en radicchio rosso. Met de rauwkost erbij voor ieder een behoorlijke portie ( lees: 265 gram p.p) aan groenten!

En ontdekt dat de Amsterdamse zoet-zure augurkjes van Kesbeke beduidend minder koolhydraten bevatten dan de overige augurk soorten. En lekker dat ze zijn!

 

 

Koolvisfilet met salade Recept

Door DKR Geplaatst: januari 10, 2016

  • KHD: 26,2 khd (2 Porties)
  • Voorbereiden: 10 minuten
  • Kooktijd: 10 minuten
  • Totaal tijd: 20 minuten

Vandaag weer eens vis op het menu, en lekker snel klaar! Daarvoor heeft DKR de Iglo Ocean Cuisine gekozen. Heerlijke stukjes koolvis …

Ingrediënten

Bereiding

  1. Voeg alle groenten bij de ijsbergsla in een schaal.
  2. Bak de koolvis uit de diepvries voor 10 minuutjes met de olijfolie in een pan. Eet smakelijk!