Een leuk voorgerecht tijdens een etentje. Ook heerlijk op een bedje rucola en bestrooid met gebakken pijnboompitjes. Een truffelolie maakt het geheel af. Deze keer de eenvoudige versie welke je verpakt uit de winkel zo op het bord kan opdienen. Leg het gerecht daarvoor 5 minuutjes uit de koelkast alvorens de plakjes los te maken.
Rundercarpaccio Recept

Door oktober 10, 2014
Geplaatst:- KHD: 1,0 khd per portie (1 Porties)
- Voorbereiden: 10 minuten
Een leuk voorgerecht tijdens een etentje. Ook heerlijk op een bedje rucola en bestrooid met gebakken pijnboompitjes. Een …
Ingrediënten
- 100 gram rundercarpaccio 0,0 khd
- 10 ml heldere dressing 1,0 khd
- 10 gram Parmigiano Reggiano kaas 0,0 khd
Bereiding
Maak de plakjes los en verdeel ze over het bord.
- Schud de dressing over het gerecht.
- Verdeel de kaassnippers erover en bestrooi met wat peper uit de molen.