Tag archives for vooraf te bereiden

Lunch

Prei-knoflooksoep

Heerlijk voor een zaterdag, als je aan het klussen bent of tussen alle bedrijvigheid of rust door even een pauze neemt voor een kop soep! Een mini-kaascracker erbij zorgt voor een goede combi! DKR heeft de soep alvast voor de komende week voorbereidt. Zo uit…
Lees verder »
Hoofdgerecht

Zalm-groentelasagne

Heerlijk avondeten voor twee personen (per persoon twee porties) Een lasagne van vis met groenten! Wederom verse ingrediënten maken dit gerecht tot een van mijn favorieten. Je kunt het natuurlijk ook als voorgerechtje voor twee maken, dan heb je maar de helft aan ingrediënten nodig…
Lees verder »
Lunch

Ham-kaas eimuffins

Heerlijke geuren in de DKR keuken op een zonnige zondagochtend in november. De ham-kaas eimuffins zijn bijna klaar voor de lunch, bij een salade of als een tussendoortje. Lauwwarm of koud, altijd lekker. En uit  de diepvries en dan eventjes in de magnetron een traktatie met een lekkere kop…
Lees verder »
Hoofdgerecht

Zalm-groentelasagne

Heerlijke lasagneschotel van zalm met courgette, tomaat, mozzarella en knoflook. Je kunt deze schotel al lekker op tijd voor bereiden zodat hij 's avonds alleen nog maar de oven in hoeft. Je kunt er iets van chilikruiden overheen doen. Absoluut geen zout want daar zorgt de…
Lees verder »