Overzicht trefwoord vooraf te bereiden

Hoofdgerecht

Kipgerecht met groenten

Zóóó, dat was alweer even geleden dat er een gerecht op Daan’s Koolhydraatarme Recepten verscheen. Als DKR wekelijks iets op de Facebookpagina plaatst en herhaaldelijk op just40.nl (leuke site om eens te bekijken) dan is het natuurlijk ook de bedoeling een recept met regelmaat...
Lees verder »
Lunch

Prei-knoflooksoep

Heerlijk voor een zaterdag, als je aan het klussen bent of tussen alle bedrijvigheid of rust door even een pauze neemt voor een kop soep! Een mini-kaascracker erbij zorgt voor een goede combi! DKR heeft de soep alvast voor de komende week voorbereidt. Zo...
Lees verder »
Hoofdgerecht

Zalm-groentelasagne

Heerlijk avondeten voor twee personen (per persoon twee porties) Een lasagne van vis met groenten! Wederom verse ingrediënten maken dit gerecht tot een van mijn favorieten. Je kunt het natuurlijk ook als voorgerechtje voor twee maken, dan heb je maar de helft aan ingrediënten...
Lees verder »
Lunch

Ham-kaas eimuffins

Heerlijke geuren in de DKR keuken op een zonnige zondagochtend in november. De ham-kaas eimuffins zijn bijna klaar voor de lunch, bij een salade of als een tussendoortje. Lauwwarm of koud, altijd lekker. En uit  de diepvries en dan eventjes in de magnetron een traktatie met een lekkere...
Lees verder »
Hoofdgerecht

Zalm-groentelasagne

Heerlijke lasagneschotel van zalm met courgette, tomaat, mozzarella en knoflook. Je kunt deze schotel al lekker op tijd voor bereiden zodat hij ‘s avonds alleen nog maar de oven in hoeft. Je kunt er iets van chilikruiden overheen doen. Absoluut geen zout want daar zorgt...
Lees verder »
Hoofdgerecht

Salade met gerookte kip en avocado

Zelfs in oktober tijdens een warme, zomerse dag is een salade van zachte en zoete krulslamelange en lichtpittige en peperachtige rucola lekker. En in een kwartiertje klaar! Voor welke ingrediënten heeft DKR gekozen? Gerookte kipfilet, uitgebakken ontbijtspek, geitenkaas, avocado, cherrytomaatjes en een paar walnoten....
Lees verder »