Een nieuwe variant op de hartige eiermuffins komt hier voorbij. Dit keer met bacon en verse spinazie als extra toevoeging. Lekker bij een lunch met bijvoorbeeld een kommetje sla met tomaatjes en fetablokjes.Voor de muffins gebruik je een muffinvorm die je van te voren in vet. Zet de schaal voor 25  minuten in een oven van 200 graden. De temperatuur iets hoger omdat er meer ingrediënten in zitten. Als het klaar is kun je de oven het beste op een kiertje openzetten en ze laten afkoelen. Op deze manier zakken ze minder snel in. 

Variant eiermuffins Recept

Door DKR Geplaatst: november 29, 2014

  • KHD: 0,9 khd per portie (12 Porties)

Een nieuwe variant op de hartige eiermuffins komt hier voorbij. Dit keer met bacon en verse spinazie als extra toevoeging. Lekker bij …

Ingrediënten

Bereiding

  1. Zet alle keukenbenodigdheden en ingrediënten klaar.
  2. Doe de bacon in de vormpjes
  3. Vervolgens voeg je de gesneden prei en lente-ui toe.
  4. Dan de verse spinazie.
  5. Een stukje tomaat erboven op.
  6. Als laatste het eimengsel met de kruiden.