Een nieuwe variant op de hartige eiermuffins komt hier voorbij. Dit keer met bacon en verse spinazie als extra toevoeging. Lekker bij een lunch met bijvoorbeeld een kommetje sla met tomaatjes en fetablokjes.Voor de muffins gebruik je een muffinvorm die je van te voren in vet. Zet de schaal voor 25  minuten in een oven van 200 graden. De temperatuur iets hoger omdat er meer ingrediënten in zitten. Als het klaar is kun je de oven het beste op een kiertje openzetten en ze laten afkoelen. Op deze manier zakken ze minder snel in. 

Variant eiermuffins Recept

ALLE  I-PAD FOTO'S tot sept 14 4245 - kopie - kopie

Door DKR Geplaatst: november 29, 2014

  • KHD: 0,9 khd per portie (12 Porties)

Een nieuwe variant op de hartige eiermuffins komt hier voorbij. Dit keer met bacon en verse spinazie als extra toevoeging. Lekker bij …

Ingrediënten

Bereiding

  1. ALLE  I-PAD FOTO'S tot sept 14 4245 - kopie - kopieZet alle keukenbenodigdheden en ingrediënten klaar.
  2. ALLE  I-PAD FOTO'S tot sept 14 4246 - kopie - kopie (2)Doe de bacon in de vormpjes
  3. ALLE  I-PAD FOTO'S tot sept 14 4247 - kopie - kopieVervolgens voeg je de gesneden prei en lente-ui toe.
  4. ALLE  I-PAD FOTO'S tot sept 14 4248 - kopieDan de verse spinazie.
  5. ALLE  I-PAD FOTO'S tot sept 14 4249 - kopieEen stukje tomaat erboven op.
  6. ALLE  I-PAD FOTO'S tot sept 14 4253 - kopieAls laatste het eimengsel met de kruiden.