Heerlijk mals vlees met een uitje en kastanjechampignons. Beetje knoflook erbij, amandelmeel, slagroom, kruiden, even pruttelen en voilà, de Stroganoff is klaar! Lekker met snijboontjes en een salade of zoals hier met een handje snacktomaatjes. Handig ook om alvast een paar porties vooruit te maken, in te vriezen en dan met courgettepasta voor een volgende keer te maken! Ik zeg…. voor herhaling vatbaar!

Varkenshaasje Stroganoff Recept

Varkenshaasje 4

Door DKR Geplaatst: januari 4, 2016

  • KHD: 14 khd (3 Porties)
  • Voorbereiden: 10 minuten
  • Kooktijd: 15 minuten
  • Totaal tijd: 25 minuten

Heerlijk mals vlees met een uitje en kastanjechampignons. Beetje knoflook erbij, amandelmeel, slagroom, kruiden, even pruttelen en …

Ingrediënten

Bereiding

  1. Varkenshaasje 4Snijd de champignons in plakjes en bak deze in de olie met de helft van de roomboter aan.
  2. Snijd de varkenshaas in stukjes en doe er peper en zout op.
  3. Snijd de ui in ringen en pers de knoflook uit. Kook ondertussen de snijboontjes met een beetje zout, gaar.
  4. Bak de varkenshaas in vier minuten en voeg dan de ui en knoflook toe. Doe daarna de champignons erbij.
  5. Roer de amandelmeel erdoor, dan de wijn en de Ajvar totdat het geheel wat dikker wordt.
  6. Als laatste de slagroom en naar wens nog wat peper en zout.
  7. Serveer met snijboontjes en snacktomaatjes.