daniëlleWat voor mij allemaal begon als een kladje aan de keukentafel, is uitgegroeid tot een van mijn passies: het ontdekken, proeven, fotograferen en serveren van koolhydraatarme recepten. Het bezorgt ons thuis een dagelijks feest in de keuken en aan tafel.

Wie ik ben & hoe Daan’s Koolhydraatarme Recepten is ontstaan?

Ik ben Daniëlle de Groot- Keulartz (1963) en in het dagelijkse leven werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs én moeder van twee prachtige dochters Rachel (1988) en Jill (1991). Ik ben getrouwd met Aart (1966) in ~het Venlose Stedje van Lol en Plezeer~ en deel vol liefde en passie onze keuken.

Iedere vrouw (wellicht ook man) zal het herkennen: die periode dat je toch echt van die extra kilootjes af wilt. Ook voor mij was het op een gegeven moment welletjes. De  afslankacties met jojo-effect laat ik ditmaal achterwege. Ik hou van lekker eten en daar wil ik dan ook gewoon van blijven genieten. Koolhydraatarm eten is voor mij dé uitkomst.

Zo gebeurde, ik voel me fitter, slanker en heb geen opgeblazen gevoel meer.  Binnen vijf maanden tijd ben ik negen kilo kwijt. Wat ik daarvoor moet laten staan? Aardappels, rijst, pasta en misschien wel het allermoeilijkste: versgebakken (stok) brood van de bakker. Wat daar allemaal voor lekkers voor in de plaats kwam: Rijkgevulde groentelasagne, heerlijke salades, koolhydraatarm brood, eiermuffins, chocolade bonbons en zó veel meer

In Maart 2014, wilde ik mijn kennis, eigen recepturen en ervaring delen met anderen. Facebook leek me een goed platform. De teller sloeg binnen 4 maanden tijd op meer dan 800 likes, van ons kikkerlandje tot zelfs in Curaçao, Thailand en Australië!

Op velerlei verzoek werd ik geïnspireerd om een koolhydraatarme website te creëren!

Ik wens je veel plezier en inspiratie op Daan’s Koolhydraatarme Recepten. Ook te volgen via Facebook.

 

 

Woord” Wie is Daan?” & Beeld- logo DKR door  Jill Lamberts