);
Home Wie is Daan?

Wie is Daan?

Door Beheer DKR

Wat voor mij allemaal begon als een kladje aan de keukentafel, is uitgegroeid tot een van mijn passies: het ontdekken, proeven, fotograferen en serveren van koolhydraatarme recepten. Het bezorgt ons thuis een dagelijks feest in de keuken en aan tafel.

Wie ik ben & hoe Daan’s Koolhydraatarme Recepten is ontstaan?

 

Ik ben Daniëlle de Groot- Keulartz (1963) ondernemer /eigenaar van DKR, waarin ik mijn passie voor koken helemaal kwijt kan en tevens werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs.  Ik ben getrouwd met Aart (1966) en we hebben twee prachtige (bonus)dochters Rachel (1988) en Jill (1991).

Iedere vrouw (wellicht ook man) zal het herkennen: die periode dat je toch echt van die extra kilootjes af wilt. Ook voor mij was het op een gegeven moment welletjes. De  afslankacties met jojo-effect laat ik ditmaal achterwege. Ik hou van lekker eten en daar wil ik dan ook gewoon van blijven genieten. Koolhydraatarm eten is voor mij dé uitkomst.

Zo gebeurde, ik voel me fitter, slanker en heb geen opgeblazen gevoel meer.  Binnen vijf maanden tijd ben ik negen kilo kwijt. Wat ik daarvoor moet laten staan? Aardappels, rijst, pasta en misschien wel het allermoeilijkste: versgebakken (stok) brood van de bakker. Wat daar allemaal voor lekkers voor in de plaats kwam: Rijkgevulde groentelasagna, heerlijke salades, koolhydraatarm brood, eiermuffins, chocolade bonbons en zó veel meer

In Maart 2014, wilde ik mijn kennis, eigen recepturen en ervaring delen met anderen. Facebook leek me een goed platform. De teller staat op 7200+ likers, van ons kikkerlandje tot zelfs in Curaçao, Thailand en Australië!

Op velerlei verzoek werd ik geïnspireerd om een koolhydraatarme website te creëren!

Ik wens je veel plezier en inspiratie op Daan’s Koolhydraatarme Recepten. Ook te volgen via Facebook en Instagram.

Catering en workshops van DKR

Heb je zin om een gezellige DKR workshop te volgen? Je kunt kiezen uit 5 gangen koken of feestelijke gezonde hapjes maken. Deze workshops verzorg ik op een door jou gekozen locatie.

Heb je een leuk verjaardagscadeau of feestpakket nodig voor iemand, een paar mensen of een grotere groep? Ik neem je de hapjes uit handen! Laat je mij de catering verzorgen, dan scheelt jou dat een heleboel werk en heb je toch heerlijke, gezonde en bijzondere hapjes voor je gasten op tafel. 

Wil je met DKR samenwerken?

Of heb je een geheel andere vraag…

Neem een kijkje op mijn contactpagina of stuur een mail naar: dkr2014@kpnmail.nl en ik neem z.s.m. contact met je op!

Groetjes,

Daan

 

 

*Woord” Wie is Daan?” & Beeld- logo DKR door  Jill Lamberts. Website beheer en lay-out door Schrijfmevrouw.                                                                                      

10 Reacties

Evelien Mulders 10 oktober 2014 - 16:36

Proficiat Daan, de site ziet er super uit!!! Hele mooie foto’s en wat krijg ik een honger van al die heerlijke gerechten die voorbij komen! Heel veel succes en ga er vooral mee door!!
Groetjes en liefs, Evelien xx

Reply
DKR 10 oktober 2014 - 17:37

Dank je wel, Evelien! Ik ben er ook heel blij mee dat de website in de lucht is. Op deze manier zijn de recepten ook veel makkelijker terug te vinden en er is ook een printknop welke zorgt dat het gerecht printvriendelijk erop komt te staan voordat je het afdrukt. liefs Daniëlle

Reply
yvonne munster 15 oktober 2014 - 21:56

hoi daniele

Fijn dit is een heel stuk duidelijker ;-). zal nu eens vaker komen kijken. Ziet er goed uit. groetjes Yvonne

Reply
Yvette 6 november 2014 - 09:48

Ha Daan,
Zuut d’r good oét!
Heb inmiddels de link naor dien website (+FB-pagina) naor kleega’s doorgezatte.
In ut kader van ôzze nieje opleiding FreshFood & Innovation hebbe we heej noow waat “Foodies”in hoés!
Grtjs Yvette

Reply
DKR 6 november 2014 - 10:50

Gooje morgen Yvette,

Waat super en bedankt veur ut compliment!

groetjes,
Daan

Reply
Carolien Hering 25 oktober 2015 - 13:33

Hallo,

wat heerlijk, eindelijk een site waar ik allemaal koolhydraatvrije recepten kan vinden.
JOEPIE…en het ziet er allemaal zo lekker uit.

Nog wel één vraagje: heb je ook dressings??

groetjes en ik zal hier heel veel te vinden zijn!!! TOPPIE

Reply
DKR 28 oktober 2015 - 11:46

Hoi Carolien,

Bedankt voor je leuke reactie. Mijn recepten zijn echter niet koolhydraatvrij maar arm. Wel een verschil maar je kunt er vele kanten mee uit!

Voor de dressing neem ik vaker zo’n eenvoudig zakje waar er drie van in een verpakking zitten. Drie eetlepels olijfolie en drie eetlepels water erbij en klaar.

Dat is zeker in het begin het meest verantwoord. Na een tijdje kun je ook dressings maken van yoghurt met kruiden en wat mayonaise.

groetjes,
Daan

Reply
DKR 22 november 2015 - 20:55

Hoi Carolien,

Bedankt voor je leuke reactie. Mijn recepten zijn echter niet koolhydraatvrij maar arm. Wel een verschil maar je kunt er vele kanten mee uit!

Voor de dressing neem ik vaker zo’n eenvoudig zakje waar er drie van in een verpakking zitten. Drie eetlepels olijfolie en drie eetlepels water erbij en klaar.

Dat is zeker in het begin het meest verantwoord. Na een tijdje kun je ook dressings maken van yoghurt met kruiden en wat mayonaise.

groetjes,
Daan

Reply
Irma 21 mei 2018 - 15:36

Hallo Daan,

Ik betrapte mezelf erop dat ik je site met wat achterdocht bekeek.
Weet je waarom? Tot nu toe zijn alle sites commercieel.
Maar die van jou NIET!!! Compliment.
Super dat je dit met ons wilt delen.
Dank je wel.
Groetjes
Irma

Reply
DKR 10 juni 2018 - 16:25

Danke voor je compliment, Irma.

Het is mijn passie om koolhydraatarme recepten te bedenken. Deze deel ik graag met mensen die het waarderen.

Groetjes Daan

Reply

Laat een reactie achter

ANTI SPAM code. Los de som op a.u.b. *

* Door dit formulier te gebruiken ga je ermee akkoord dat je gegevens worden opgeslagen op de website.

Deze website gebruikt cookies. Maar die van mij zijn veel lekkerder. Ik neem aan dat je hiermee akkoord gaat, hiermee heb je een betere gebruikerservaring. Je kunt altijd wegklikken. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies beleid