Heerlijke lasagneschotel van zalm met courgette, tomaat, mozzarella en knoflook. Je kunt deze schotel al lekker op tijd voor bereiden zodat hij ‘s avonds alleen nog maar de oven in hoeft. Je kunt er iets van chilikruiden overheen doen. Absoluut geen zout want daar zorgt de zalm al voor. Het blijft elke keer weer een héérlijk gerecht. 

Zalm-groentelasagne Recept

ALLE  I-PAD FOTO'S tot sept 14 4288 - kopie

Door DKR Geplaatst: oktober 20, 2014

  • KHD: 12 khd per portie (3 Porties)

Heerlijke lasagneschotel van zalm met courgette, tomaat, mozzarella en knoflook. Je kunt deze schotel al lekker op tijd voor bereiden …

Ingrediënten

Bereiding

  1. ALLE  I-PAD FOTO'S tot sept 14 4288 - kopieBak de verse spinazie in de wok met de knofllook en leg de helft in een licht ingevette ovenschaal.
  2. Leg de plakjes courgette op de spinazie en bestrooi met een beetje peper.
  3. Herhaal dit nogmaals: spinazie, courgette, zalm, tomaat en als laatste mozzarella.
  4. ALLE  I-PAD FOTO'S tot sept 14 4260Zet de schaal voor 35-40 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Eet smakelijk!