Heerlijke lasagneschotel van zalm met courgette, tomaat, mozzarella en knoflook. Je kunt deze schotel al lekker op tijd voor bereiden zodat hij ’s avonds alleen nog maar de oven in hoeft. Je kunt er iets van chilikruiden overheen doen. Absoluut geen zout want daar zorgt de zalm al voor. Het blijft elke keer weer een héérlijk gerecht.
Zalm-groentelasagne Recept

Door oktober 20, 2014
Geplaatst:- KHD: 12 khd per portie (3 Porties)
Heerlijke lasagneschotel van zalm met courgette, tomaat, mozzarella en knoflook. Je kunt deze schotel al lekker op tijd voor bereiden …
Ingrediënten
- 500 gram trostomaten 15,0 khd
- 400 gram verse spinazie 2,4 khd
- 300 gram courgette 13,5 khd
- 250 gram zalmplakken 0,0 khd
- 250 gram mozzarella 3,8 khd
- 2 teentjes verse knoflook 1,0 khd
Bereiding
Bak de verse spinazie in de wok met de knofllook en leg de helft in een licht ingevette ovenschaal.
- Leg de plakjes courgette op de spinazie en bestrooi met een beetje peper.
- Herhaal dit nogmaals: spinazie, courgette, zalm, tomaat en als laatste mozzarella.
Zet de schaal voor 35-40 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Eet smakelijk!
2 Reacties
heerlijk!! je proeft de versheid al twee maal gemaakt voor gasten, allen gesmuld.
Beste Magriet,
Wat superleuk dat het zo in de smaak is gevallen! Dank je voor je reactie!
Groetjes Daan