);
Home Contact

Contact

Door Beheer DKR

Beste DKR bezoeker,

Stel me een vraag

Wat leuk dat je contact zoekt met mij! Ik kan me voorstellen dat je tijdens je zoektocht naar koolhydraatarme recepten misschien ook vragen hebt. Voel je in dat geval vrij om me een mailtje te sturen via mijn contactformulier of me te benaderen via social media. Ik help je graag verder!

Cateringservice en workshops

Organiseer je een feestje of heb je een evenement of misschien wel een vergadering waarbij je je medewerkers in het zonnetje wilt zetten? Misschien is mijn cateringservice dan wel iets voor jou! Ik neem je al het werk uit handen en verzorg de catering, bovendien zijn veel van mijn hapjes koolhydraatarm dus maak je maar niet dik. 😉  Klik hier voor meer informatie.

Wil je liever zelf je eigen hapjes maken maar weet je niet goed hoe, of lijkt het je gewoon ontzettend leuk om een workshop bij me te volgen? Ook dat is mogelijk! Bekijk hier de mogelijkheden.

Winkelier of restauranteigenaar

Ben jij eigenaar van een restaurant, klein of groot, run je een andere horecagelegenheid of heb je misschien wel je eigen winkel? Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen en brainstormsessies. Past DKR helemaal bij jouw concept? Stuur me dan zeker een mailtje. Ik denk graag met je mee.

DKR voor bedrijven

Doordat ik me enkel richt op koolhydraatarme recepten heb ik een duidelijk afgebakende niche. Hierdoor bereik je via DKR altijd de juiste doelgroep. Heb je een leuk product, een bijzondere service of een interessant verhaal dat helemaal bij DKR past en zoek je een gericht publiek? Ook dan mag je contact met me opnemen. Enkele voorbeelden: denk aan advertorials, product placement of affiliate linkjes. Neem voor meer informatie contact met me op.

DKR op social media

Wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwe berichten op Daan’s Koolhydraatarme Recepten? Volg mij dan via Instagram en op Facebook of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief op de homepage.

Wat ik wil uitstralen

Ik beheer Daan’s Koolhydraatarme Recepten met veel passie en die passie wil ik ook graag uitstralen. Hoewel ik open sta voor leuke samenwerkingen wil ik mijn lezers vooral inspireren en laten zien dat koolhydraatarm eten helemaal niet moeilijk of lastig is maar juist heel erg lekker en simpel. Bovendien voel je je door deze levensstijl energieker en gezonder.  De afgelopen jaren is DKR hard gegroeid maar ik wil het persoonlijke niet uit het oog verliezen. Het leven is niet perfect en zo vertoont mijn website hier en daar ook wel eens een imperfectie of een onscherpe foto.  En hoewel ik zelf het liefste koolhydraatarm eet, is het natuurlijk slechts een leidraad. Zelf je eigen balans hierin vinden en doen wat bij je past vind ik veel belangrijker. Ik speel tenslotte ook (wel eens) vals 😉

  ANTI SPAM code. Los de som op a.u.b. *

  Overige gegevens

  DKR, Bisschop Paredisstraat 16, 5914SC Venlo

  KvK nummer: 66271940

  Deze website gebruikt cookies. Maar die van mij zijn veel lekkerder. Ik neem aan dat je hiermee akkoord gaat, hiermee heb je een betere gebruikerservaring. Je kunt altijd wegklikken. Accepteer Lees meer

  Privacy & Cookies beleid