Fris en smakelijk. Een blik in de ijskastlade laat zien dat er twee soorten vis liggen. Garnalen en haringsalade. Even twee eitjes koken en een sausje voor de garnalen aanmaken. Een paar plakjes kaas passen er ook nog wel bij. Een complete avondmaaltijd die snel bereid is en weer eens wat anders.
Visplankje Recept

Door oktober 14, 2014
Geplaatst:- KHD: 16,3 khd per portie (1 Porties)
- Voorbereiden: 15 minuten
- Kooktijd: 4 minuten
- Totaal tijd: 19 minuten
Fris en smakelijk. Een blik in de ijskastlade laat zien dat er twee soorten vis liggen. Garnalen en haringsalade. Even twee eitjes …
Ingrediënten
- 100 gram haringsalade 12 khd
- 100 gram garnalen 0,0 khd
- 50 gram roomkaas met peper 1,7 khd
- 30 gram Griekse yoghurt 1,0 khd
- 30 gram Calve Mayonaise 1,1 khd
- 2 stuks eieren 0,0 khd
- 1 teen knofllook 0,5 khd
Bereiding
Maak een sausje voor de garnalen.
- Meng daarvoor de Griekse yoghurt met de mayonaise, wat peper, de knoflook, chilikruiden en een beetje kerrie.
- Doe de garnalen in de saus en laat even intrekken.
- Leg de haringsalade op een bordje, de kaas op het volgende bordje en de garnalensalade op het laatste bordje.
- Garneer met de eierpartjes!