Heerlijk avondeten voor twee personen (per persoon twee porties) Een lasagne van vis met groenten! Wederom verse ingrediënten maken dit gerecht tot een van mijn favorieten. Je kunt het natuurlijk ook als voorgerechtje voor twee maken, dan heb je maar de helft aan ingrediënten nodig en doe je het in een-persoons schaaltjes.Of zoals de beschreven hoeveelheid ingrediënten als voorgerecht tijdens een etentje met vrienden. Succes gegarandeerd!
Zalm-groentelasagne Recept

Door december 6, 2014
Geplaatst:- KHD: 7 khd per portie (4 Porties)
- Voorbereiden: 15 minuten
- Kooktijd: 35 minuten
- Totaal tijd: 50 minuten
Heerlijk avondeten voor twee personen (per persoon twee porties) Een lasagne van vis met groenten! Wederom verse ingrediënten maken …
Ingrediënten
- 500 gram Tastytom tomaten 9,5 khd
- 300 gram verse spinazie 1,8 khd
- 250 gram zalm ( gerookt) 0,0 khd
- 250 gram mozzarella 3,8 khd
- 200 gram courgette 9,0 khd
- 100 gram roomkaas (Crefée) 3,0 khd
- 1 teen knoflook 0,5 khd
- peper 0,1 khd
- olijfolie 0,0 khd
Bereiding
Was de ingrediënten en leg ze klaar. Roerbak de spinazie met de olijfolie en de knoflook in een wok
- Snijd de courgette in plakjes en leg deze over de spinazie. Doe her en der wat roomkaas ertussen.
- Leg de zalm erover, dan de tomaat met wat peper en als laatste de plakjes mozzarella.
- Zet de schaal in een voorverwarmde oven van 200 graden voor 35 minuten.
- Eet smakelijk!